Blog

Clubhouse stigao i na Android: Kako da dobijete čuvenu pozivnicu?

Vijesti - May 31, 2021

Popularna društvena mreža fokusirana na audio komunikaciju i audio zapise, konačno je posle ekskluzive na iOS uređajima stigla i na Android telefone. Međutim, kao i do sada potrebna vam je pozivnica da biste je instalirali, pa je neophodno da pronađete nekoga ko ima nalog i ko može da vam pošalje poziv. Detaljno o Clubhouse aplikaciji i načinu funkcionisanja mreže možete pročitati u našem blogu OVDJE.

Foto: Printscreen/Google Play Store

Tako da ukoliko preuzmete ovu aplikaciju preko Google Play Store prodavnice, vjerovatno ćete morati da sačekate prije nego što budete mogli da je koristite.

Android verzija, kažu oni koji su imali prilike da je isprobaju, neće na startu imati sve opcije kao iOS verzija, ali će one biti ubačene vremenom. Na primer, Andorid korisnici neće moći da povežu svoj profil sa Twitter i Instagram nalogom, onemogućeno je plaćanje, ali i kreiranje sopstvenog kluba (soba za razgovor) i upravljanje istim.

Autor

Represent System

News editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast za brilijantnim idejama i njihovom realizacijom, pa sve to sjedinjujemo u prelijepo iskustvo.