Blog

Kako napraviti fotografiju od hiljadu lajkova i još mnogo toga na Summer get together

Vijesti - Jul 30, 2019

Velika ljetnja humanitarna akcija Represent Communicationsa se nastavlja – do kraja ljeta očekuju vas brojna iznenađenja, a ovo su samo naredne tri radionice:

Ako želite da naučite kako da napravite što bolju fotografiju bez korišćenja profesionalne opreme, koliko je važno svijetlo, okruženje i sam način “poziranja”, sve odgovore i još mnogo korisnih informacija ćete dobiti od fotografkinje Marije Zdravković.

Naredna radionica rezervisana je za pozorišnog reditelja Vojkana Arsića, koji će da ti veoma zanimljive odgovore na pitanje “Šta se desi kada pozorište staviš u kutiju?”.

Influenserka Minja Cvetković govoriće 15. avgusta o tome kako je posao influensera neizvjestan i otkriće zašto to ne možete da radite cijelog života, kao i šta je ona smislila po tom pitanju…

Ovo je samo djelić poslastica koje vam pripremamo, a svake nedelje će se donacije uplaćivati na drugi račun – onaj koji odaberu sami predavači.

Marija Zdravković, poznatija kao @shootwithkitty ovog četvrtka otkriće tajne dobre fotografije, kako napraviti kvalitetan kontent i kako na najbolji način predstaviti slikom sadržaj koji želite.

Marija je odlučila da ovog četvrtka ulaznica bude donacija “Za Stefu” – dječaka koji još nema pune dvije godine, a već se lavovski bori sa opakom bolešću. Stefan Gončin iz Rume rođen je 11.12.2017. godine kao zdravo dijete.

Sa navršenih devet mjeseci iznenada su počeli da mu se dešavaju epi napadi, koji nisu mnogo toga otkrivali. Roditelji su se obratili izabranom ljekaru, a on ih je uputio na Institut za djecu i omladinu u Novom Sadu. Tamo mu je dijagnostifikovana rijetka bolest – Tuberoskleroza mozga.

Kako je Stefanovo stanje počelo da se pogoršava, dječiji neurolog koji vodi njegov slučaj ga upućuje u Rusiju radi intervencije matičnim ćelijama. Stefan je iz dana u dan motorički sve nesposobniji, nema inicijativu kao svako dijete da sam uzima predmete, ne hvata loptu, a njegovo raspoloženje je podložno čestim promjenama. Za Stefino liječenje matičnim ćelijama u Rusiji je neophodno mnogo novca – i do 150.000€.

Zato, dođite u četvrtak na našu radionicu, prikupite pregršt zanimljivih informacija i pomozite da malenom Stefi vratimo osmjeh na lice. Uplate donacija “za Stefu” vrše se na račun: 160-547444-51, a dokaz o uplati pošaljite na marija.milicevic@represent.rs.

 

Autor

Represent System

News editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast za brilijantnim idejama i njihovom realizacijom, pa sve to sjedinjujemo u prelijepo iskustvo.