Blog

LinkedIn je najveća “biznis” baza i dostupna je svima – iskoristite je

Vijesti - Aug 15, 2019

Za LinkedIn Pages mnogi ne znaju, a zapravo je riječ o ogromnoj niši koja neizmjerno može da doprinese imidžu i kvalitetu vaše kompanije. Iz te kompanije su rekli da je najnovija generacija i update LinkedIn Pages rađen zbog toga da bi se olakšalo brendovima, institucijama i organizacijama, ali i kako bi se podstakli konstruktivni razgovori sa LinkedIn zajednicom.

Od kraja 2018. godine, stranice na LinkedIn-u imaju nekoliko novih funkcija, a one potpomažu da se kompanije lakše povežu sa članovima, povećaju svoj posao i izgrade trajne konekcije.

Uvedena je opcija koja omogućava administratoru stranice da objavljuje ažuriranja i odgovara na komentare članova. Takođe, sada svoju stranicu kompanija može da uveže sa hashtagovima i da prati diskusije o njihovom brendu, na primjer.

Uz pomoć svih ovih opcija, broj pratilaca se povećava, a privlači se ciljana tj, željena publika.

Takođe, sada će i tu kompanije moći da traže potencijalne kandidate za određene poslove i/ili angažmane.

Veliki je problem što većina kompanija i firmi u Srbiji konkretno, ne shvata značaj i prednosti LinkedIn-a.

Opcija Life pruža ciljanoj publici personalizovani pogled na vašu kompaniju – organizaciju, kulturu i poslove kroz prilagođene module. Dok, opcija Jobs omogućuje svim članovima da traže opcije zaposlenja u vašoj organizaciji kao i da aktiviraju obavještenja o budućim oglasima.

LinkedIn je najveće tržište rada na svijetu i što pre počnemo tako da ga posmatramo, veće benefite ćemo osjetiti u svom poslovanju.

Izvori: venturebeat.comitbusiness.ca

Autor

Represent System

News editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast za brilijantnim idejama i njihovom realizacijom, pa sve to sjedinjujemo u prelijepo iskustvo.