Blog

Organizujemo besplatan webinar: Najdominantnije mreže u 2021

Vijesti - Feb 10, 2021

Represent Academy kao nova poslovna jedinica Represent Systema polako gradi svoj put prepoznatljivosti i jedinstvenosti na edukativnom nebu regiona. Svoje dugogodišnje iskustvo u edukaciji i unapređenju kadrova iz vodećih kompanija sa cijelog Balkana, Represent Communications pretočio je u ovu akademiju i sijaset programa i master class-ova, kao i dvije škole kao noseće stubove nove edukativne jedinice.

U skladu sa aktuelnim epidemiološkim situacijama nismo u prilici da se predstavimo onako kako smo prvobitno željeli, pa ćemo tu priliku iskoristiti za besplatan webinar koji organizujemo 23. februara od 15 časova.

Značaj društvenih mreža, imidža i komunikacije brendova na platformama svima je jasan, ali se veliki broj ljudi pita kako izgraditi najbolju strategiju komuniciranja i kako privući publiku?

Sve tajne LinkedIn-a i TikTok-a, koji su se izdvojili kao najdominantnije mreže u 2020. godini, a taj trend se nastavlja i u ovoj godini, otkriće vam predavači Nemanja Živković i Jelena Džodan.

Autor

Represent System

News editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast za brilijantnim idejama i njihovom realizacijom, pa sve to sjedinjujemo u prelijepo iskustvo.