Blog

Pojačanje u Represent System-u: Vladimir Ćosić na poziciji kreativnog direktora

Vijesti - Feb 11, 2021

Ako se godina po početku poznaje, 2021. će za Represent System biti, u namanju ruku, kreativna i inspirativna!  Od danas naš tim je jači za jednog vrhunskog stručnjaka, Vladimira Ćosića, koji nam se pridružio na poziciji kreativnog direktora, iza koga je bogata petnaestogodišnja karijera krunisana velikim brojem nagrada, na polju advertajzinga, ali i svijeta filma i kreativnih industrija.

Naš Sistem je već neko vrijeme pozicioniran i prepoznat kao vodeća Agencija integrisanih komunikacija. Plan nam je da u narednom periodu zadržimo ovaj kurs i da se Vladinim dolaskom još bolje pozicioniramo i u svijetu kreativne industrije. Kriza koja nas prati već skoro godinu dana naučila nas je da se u potpunosti prilagodimo promjenama koje su u velikoj mjeri zahvatile komunikacijsku industriju, da pravovremeno reagujemo i sačuvamo ljudstvo. Represent je uprkos svim teškim izazovima uspio, ne samo da sačuva, već i da zaposli novih 20 kadrova i time im pruži šansu, kako za lični razvoj i napredak, tako i za napedak Sistema – ističe dr Borislav Miljanović, CEO Represent System-a.

Vladimir Ćosić je kao kreativni direktor McCann-a i Drive-a sarađivao sa velikim kompanijama (Coca-Cola, Delhaize, Carlsberg, Telekom, Bambi, Nestle Ice Cream, MTV…). Ćosić je sa svojim timovima osvajao lokalne, regionalne i internacionalne nagrade na festivalima kreativnosti, a među najvažnijim izdvajaju se Cresta, New York, Epica i prvi Kanski lav za Srbiju. Prema njegovim scenarijima realizovana su dva filma, pozorišna predstava, dvije serije i brojne radio drame.

Interesantna je i sama činjenica da je upravo Vlada prije deset godina „kumovao“ tada novom nazivu naše najveće jedinice Sistema nazvavši je Represent Communications.

Autor

Represent System

News editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast za brilijantnim idejama i njihovom realizacijom, pa sve to sjedinjujemo u prelijepo iskustvo.