Blog

Represent Communications – lider među agencijama za komunikacije i odnose sa javnošću

Vijesti - Sep 22, 2021

Agencija Represent Communications iz Beograda, ponovo je zauzela lidersku poziciju prema poslednjem istraživanju portala Marketing mreža za 2020. godinu a u okviru studije Agency Report.Ovo je jedino istraživanje na našem tržištu koje se odnosi na oblasti poslovanja agencija za komunikacije i odnose sa javnošću. U prethodnoj godini, Represent Communications uspio je da se zadrži u samom vrhu liste prema poslovnom prihodu, a po neto dobiti nalazi se na 13. mjestu. Uprkos svim izazovima na tržištu i padu od 6,92% u poslovnom prihodu, Represent Communications uvećao je postojeći tim za 15.69%.

U godini koja je za sve marketinške industrije bila teška, uspjeli smo da zadržimo lidersku poziciju jer smo vjerovali u svoje znanje, ljude i inovacije koje smo uvodili tokom uslova kojima smo se prilagođavali. Trudili smo se da maksimalno održimo postojeće poslovne kapacitete i budemo uvijek tu za naše zaposlene i klijente. Ponosna sam što je moj tim pokazao svoju snagu i fleksibilnost na djelu jer smo se u vrlo kratkom periodu prilagodili svim nastalim promjenama, bez bilo kakvog zastoja servisirali klijente, dobili nove projekte i što smo donijeli odluku da na uštrb profita ne pravimo rezove ni u ljudstvu ni u platama ni u edukacijama i benefitima za zaposlene, što je nažalost bila rijetkost u agencijama u Srbiji i regionu“, ponosno ističe generalna direktorka Reprsent Communications-a, Tamara Jokanović.

Represent Communications jedna je od prvih profesionalnih agencija specijalizovanih za kreiranje i sprovođenje kampanja integrisanih komunikacija, organizaciju i sprovođenje kampanja podizanja svijesti i informisanja, kampanja zagovaranja i kampanja sa ciljem promjene percepcije i stava, digital i content marketing, sprovođenje istraživanja i analiza, medijske analize, evaluaciju uspješnosti kampanja, kriznu komunikaciju, edukaciju u različitim oblastima, izradu tehnika i alata u kreiranju internih komunikacija i pripremu marketinških i informativnih materijala. Represent Communications je jedini partner Londonske škole za odnose sa javnošću (LSPR) za cijeli region Zapadnog Balkana.

Autor

Represent System

News editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast za brilijantnim idejama i njihovom realizacijom, pa sve to sjedinjujemo u prelijepo iskustvo.