Schools

Transformacija

O radionici

 

Živimo u vremenu tektonskih promjena u skoro svim područjima naših života. I ne mislimo tu samo na pandemiju, koja je već više od godinu promijenila život svakog od nas. Pandemija je donekle potisnula u drugi plan promjene koje se dešavaju već neko vrijeme, dok je neke znatno ubrzala.

Baš zbog toga neće biti dovoljno da se prilagođavamo samo tehničkim promjenama, nego ćemo morati da mijenjamo i dosta toga kod nas samih i u našim interakcijama sa ljudima.

Po prvi put u istoriji događa nam se da imamo na radnom mjestu po pet generacija koje sa sobom donose na posao svoje želje i interese, svoje snove, svoje načine komuniciranja, dok postojeći modeli vođenja ostaju skoro nepromijenjeni. Procjenjuje se da skoro dvije trećine svih radnih mjesta na kojima će raditi naša djeca još nisu ni izumljena.

Prilagođavanje i transformacija će postati naša svakodnevica ako želimo da ostanemo konkurentni.

 

 • Datum

  26. april

 • Vrijeme

  11:00 -13:00h

   

 • Format

  Online – Zoom platforma

   

 • Prijava i informacije
  jelena.vukcevic@represent.co.me

  Kontakt telefon: 067 234 440

   

 • Cijena

  150 EUR + PDV

   

Teme o kojim ćemo govoriti:

Kako efikasno mijenjati samog sebe?

Koje su to ključne karakteristike modernog lidera?

Kako poboljšati svoje interakcije i graditi svoj brend?

Edukacija će biti usmjerena prvenstveno prema ličnom razvoju, a biće realizovana kroz kombinaciju predavanja i peer-to-peer coachinga.

Predavač

Međunarodni savjetnik i jedan od najcjenjenijih stručnjaka za lobiranje u regionu. Autor je i predavač u mnogobrojnim programima iz oblasti komunikacije, upravljanja promjenama, izgradnje povjerenja, ličnog razvoja, umrežavanja, odnosa sa javnošću i lobiranja. Bogato iskustvo sticao je prvo u slovenačkoj politici, a zatim se usmjerio u privredu, gdje je postao savjetnik kako za menadžmente, tako i za sindikate. Miloš radi u svim zemljama Balkana ali i široj regiji, konsultant je brojnim ministarstvima i vladama, a takođe je bio predavač na brojnim fakultetima u jugoistočnoj Evropi. Miloš je lični coach brojnim menadžerima velikih kompanija i mentor uspješnim pojedincima. Po njemu, najveći uspjeh je „saznanje da ti za uspjeh treba pomoć drugih i da je možeš dobiti ako ti nešto učiniš za njih“. Miloš smatra da je važno znati ljudima objasniti šta će dobiti i kako će se ostvariti njihovi ciljevi ako slijede vaš cilj.

Miloš Čirič

Međunarodni konsultant

Apply

[contact-form-7 404 "Not Found"]