Blog

Spotify stigao u Srbiju i još 12 zemalja: Ex-yu region konačno je pokriven

Vijesti - Jul 17, 2020

Spotify, najpopularnija usluga pretplate na audio streaming u cijelom svijetu, biće dostupna u Srbiji od 14. jula. Spotify zajednica širom svijeta broji više od 286 miliona članova, uključujući 130 miliona premium pretplatnika. Spotify će u Srbiji ponuditi najbolje iskustvo slušanja domaće i strane muzike – više od 50 miliona numera i milion podcast-a. Usluga Spotify dostupna je besplatno, a uz pretplatu  na Spotify Premium dobićete verziju bez prekida.

Osim tržišta Srbije, danas je Spotify lansiran na 12 novih tržišta uključujući Moldaviju, Kazahstan, Belorusiju, Rusiju, Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju, Hrvatsku, Kosovo, Crnu Goru, Ukrajinu i Severnu Makedoniju.

Korisnici mogu da se pretplate na Spotify Premium za vrhunski doživljaj, po cijeni od 4,99 EUR mjesečno. Premium Family paket dostupan je za 7,99 EUR mjesečno. On uključuje 6 članova porodice koji žive pod jednim krovom. Novi Spotify Premium DUO (6,49 EUR mjesečno) je paket za dvoje ljudi, idealan za parove i uključuje Duo Mix, automatski ažuriranu listu pjesama koja kombinuje muziku koju vi i vaš partner slušate zajedno – tako da bi kućne prepirke oko toga ko će biti DJ mogle da se svedu na minimum.

„Današnje lansiranje platforme otvara vrata za skoro 250 miliona fanova da započnu otkrivanje nove muzike iz cijelog svijeta na Spotify-u, ali i za umjetnike u regionu da se povežu sa fanovima iz cijelog svijeta“, rekla je Federika Tremolada, generalna direktorka Sportify-a za jugoistočnu Evropu. Takođe je dodala: „Pokretanje na novih 13 tržišta važan je trenutak na putu Spotify-a, posebno jer sada uključujemo fanove i umjetnike na velikim i rastućim muzičkim tržištima poput Srbije, gde je striming široko prihvaćen i gde vidimo veliku priliku za Spotify.

Autor

Represent System

News editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast za brilijantnim idejama i njihovom realizacijom, pa sve to sjedinjujemo u prelijepo iskustvo.