Blog

Tamara Jokanović – 40 najboljih mladih lidera Jugoistočne Evrope

Vijesti - Mar 23, 2021

Tamara Jokanović, generalna direktrorka agencije za integrisane komunikacije Represent Communications, svrstana je u top 40 mladih lidera Jugoistočne Evrope, do 40 godina.

Business Elite nagrade “40 ispod 40” je prestižni program koji identifikuje izvanredne mlade direktore i preduzetnike u svijetu biznisa, a često je i prvi program koji otkriva mnoge uspješne poslovne lidere u regionu.

– Poslednjih godinu dana nije bilo nimalo lako ni za jednog lidera. Poslovni izazovi koji su nas zatekli, pogotovu u sektoru usluga i malih i srednjih preduzeća, usponi i padovi, i danas, nakon svega, jedno ovakvo priznanje je samo potvrda da smo na pravom putu i da su odluke koje smo donosili u proteklom periodu bile ispravne. Vi kao lider morate da vjerujete u postavljene ciljeve, ma kako oni bili visoko postavljeni. Za vrijedne „stvari“ se vrijedi protegnuti malo više, dati malo više od prosječnih domašaja. Nagrada koja mi je dodijeljena u domenu mladih lidera za Jugoistočno Evropu nije samo moja. To je i nagrada mog tima, jer zajedničkim snagama svakodnevno iznova dokazujemo da za nas ne postoji nepremostiva prepreka, da stremimo ka istim ciljevima, da njegujemo iste vrijednosti i da smo tim za primjer!

Nagrade Business Elite dio su renomirane kanadsko-američke kompanije Global Top Brands Awards i fokusirane su na izgradnju široke poslovne mreže koju čine najbolji među najboljima. Članovi “Kluba izvršnih direktora”, prestižne alumni mreže čiji su članovi uspješni poslovni lideri koji imaju pristup ovoj platformi radi međunarodnih povezivanja i saradnji, vođeni su parolom da veliki umovi slično razmišljaju, a da udruženi imaju još veće šanse za uspjeh.

Uspjesi 40 eminentnih i ambicioznih poslovnih lidera iz jugoistočne Evrope će biti proslavljena tokom gala večere koja će se održati u muzeju Balgati Valseki u Milanu 14. septembra 2021. godine.

 

Autor

Represent System

News editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast za brilijantnim idejama i njihovom realizacijom, pa sve to sjedinjujemo u prelijepo iskustvo.