Blog

Bindžovanje u doba korone: Preporuke sa Netflix-a

Vijesti - Apr 03, 2020

Još jedan petak prolazi nam u izolaciji. Nadam se da niste posustali i da na kvalitetan način ispunjavate vreme provedeno kod kuće. Predlagali smo vam šta biste mogli da čitate, zatim kako da “obiđete” muzeje širom Srbije i sveta, a danas smo odlučili da vam preporučimo serije sa Netflix-a. Ko voli, nek’ izvoli – kokice i grickalice koje vam prijaju u ruke, možda najbolje voće 🙂 i bindžujte!

Narcos: Za slučaj da još niste čuli (što je baš teško ako volite serije), serija Narcos prati u prve dve sezone život i uspon velikog narko bosa Pabla Eskobara, u trećoj sezoni, nakon njegovog ubistva bavi se Kali kartelom, dok se poslednje dve sezone sele u Meksiko. Serija nije za mlađe od 18, niti za osetljive osobe, budući da ima nasilja i eksplicitnih scena, ali je sve urađeno ipak, sa određenom dozom ukusa. Radnja serije je brza, puna obrta i “tera” vas da gledate nekoliko epizoda odjednom.

La Casa de Papel: Danas je izašla četvrta sezona neverovatnog španskog ostvarenja o verovatno najvećoj pljački novca u istoriji čovečanstva. Naravno, sve je izmišljeno, a serija koja je zamišljena kao mini- projekat 2017. godine postigla je toliki uspeh, da ju je Netflix kupio i “naručio” još dve sezone. Najnovija je upravo sveža i čeka vas na Netflixu, ali ako niste, obavezno pogledajte prve tri. Ne možete da pretpostavite koliko su zamršeni odnosi i kakvi su preokreti tokom serije.

Better call Saul: Ako ste voleli Breaking Bad, obožavaćete i ovu seriju. Radnja se dešava pre nego što kontroverzni advokat Sol upozna Voltera Vajta i Džesija Pinkmana. Ovo ostvarenje objašnjava kako je uopšte Sol postao omiljeni branilac onih koji žive na ivici sistema, zakona i svih ustaljenih pravila. Trenutno se emituje peta sezona (koja se završava 20. aprila), a već je najavljena i šesta, za 2021. godinu.

Messiah: Serija se fokusira na reakciju modernog sveta na čoveka koji se prvi put pojavljuje na Bliskom Istoku, a čiji sledbenici tvrde da je on bio eshatološki povratak Isusa. Njegova iznenadna pojava i prividna čuda pokreću sve veće međunarodno interesovanje, bacajući sumnje na to ko je on u stvari i slučaj koji je istraživala CIA.

Formula 1: Drive to survive: Dokumentarac koji prikazuje kako vozači, menadžeri i vlasnici timova žive život u brzoj traci – i na stazi i van nje – za vreme svake sezone trke Formule 1.

 

Autor

Jelena Dzodan

Corporate Image Officer (Represent System)

Master žurnalista koji i dalje veruje u pisanu reč, zaljubljena u skijanje, svet Harija Potera i flamingose

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast za brilijantnim idejama i njihovom realizacijom, pa sve to sjedinjujemo u prelijepo iskustvo.