Blog

Koliko mi je LSPR zaista promogao u poslu: Iskrena priča iz ugla bivše polaznice

Vijesti - Jan 23, 2020

Završio se LSPR, počeo jedan sasvim novi #agencylife. Mada, uz toliko usvojenih znanja i stečenih veština, bilo bi… pa, čudno, da se to nije dogodilo.

Već u nedelji nakon prvog predavanja, uspela sam da primenim savete našeg predavača. Svake naredne, mogla sam da primetim kod sebe sasvim novu mogućnost sagledavanja izazova i njihovih potencijalnih rešenja na neke zanimljive načine, kojih se ranije ne bih setila. Stručnjaci iz svojih oblasti predstavili su teme na takav način da su uspeli da motivišu i inspirišu polaznike na kreativno razmišljanje i inovativnost.

predavanje o CSR-u i predavanje o content marketingu imalo je veliki doprinos u širenju vidika kada je reč o odnosima sa javnošću u celini. Svi prikazani primeri dobre, ali i loše prakse, kao i vežbe kojima smo se usavršavali i samim tim radili na svom stavu i fokusu, doprineli su najviše izgradnji i nadogradnji samopouzdanja i sigurnosti sa kojom nastupamo kao sadašnji ili budući PRofesionalci.

I više sam nego srećna i ponosna što sam član dvadeset i sedme generacije LSPR-ovaca u Beogradu. Ne  samo da sam „čula” mnoštvo novih, zanimljivih stvari, već sam i napredovala kako na profesionalnom, tako i na ličnom planu, a to – nema cenu.

Autor

Kristina Maksimović

Account Assistant (Represent Communications, Srbija)

„Kad stagniraš – nazaduješ”. Diplomirani novinar, Djevica/Jarac, najmlađe čeljade Represent-a

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast za brilijantnim idejama i njihovom realizacijom, pa sve to sjedinjujemo u prelijepo iskustvo.