Blog

Represent Communications učestvovao u tradicionalnoj humanitarnoj akciji

Vijesti - Nov 05, 2020

Represent Communications je ove godine učestvovao u tradicionalnoj humanitarnoj akciji pripreme obroka #ZaNašeBeograđane.

Foto: Promo

Velika je čast i zadovoljstvo što smo sa našim partnerima, Forumom za odgovorno poslovanje i njihovim članicama pomogli u pripremanju hrane za socijalno ugrožene sugrađane.

Sada već davne, 2009. godine održana je prva volonterska manifestacija “Naš Beograd”. Punih 11 godina ovaj tradicionalni dan volontiranja inspiriše poslovno angažovanje i podršku lokalnim zajednicama na inovativan i efikasan način.

Foto: Promo

Volonterske akcije okupile su više od 3.500 zaposlenih i više od 30 kompanija i direktno poboljšale kvalitet života za više od 11.000 sugrađana iz osjetljivih društvenih grupa.

Kao rezultat ovih akcija, svaka veća kompanija u Srbiji danas njeguje kulturu volontiranja zaposlenih, dok su mnoge kompanije razvile sopstvene programe volontiranja.

Foto: Promo

Danas je ispred agencije Represent Communications na ovoj divnoj i prije svega humanoj manifestaciji hranu spremala naša generalna direktorka Tamara Jokanović.

Autor

Represent System

News editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast za brilijantnim idejama i njihovom realizacijom, pa sve to sjedinjujemo u prelijepo iskustvo.