Blog

Samo hrabro, svi smo zajedno u ovome: Piše Nataša Božinovska

Vijesti - Mar 23, 2020

U ovim kriznim vremenima, Represent Communications Makedonija, zajedno sa ostalim predstavništvima Represent system-a širom regiona, vode se principom: Svi za jednog, jedan za sve! Sve kolege su u karantinu kod kuće, rade od kuće, prilagođavamo poslove novonastaloj situaciji. Svesna sam da imamo kolege koji žive sa partnerima, decom, sami, da svi oni imaju dnevne rituale koji im olakšavaju ovaj težak period i imaju moju najveću podršku. Mi komuniciramo otvoreno i jasno, uz međusobno razumevanje. Svakodnevno, osim video sastanaka, radimo i “ličniju” proveru kako su nam članovi tima i kako teku njihovi životi u novonastalim uslovima: –

– “Kejt, imaš Online Jogu u 6? Javi kako je prošao čas! “

– “Zdravo, pomažeš li deci sa domaćim zadacima? Svakako – pokaži mi kako! “

– “Nataša Velkovska, da li si završila sve online časove španskog?”

Sada nije vreme za improvizaciju. Zaista nam je stalo do psihičkog i fizičkog stanja, do mentalnog zdravlja svih članova naše poslovne porodice, jer ne doživljavaju svi ovu situaciju na isti način.

Što se tiče naših klijenata – s obzirom na prirodu posla (PR / Digital / Content), pored naših trenutnih obaveza, već radimo na strategijama i mogućim scenarijima za naše klijente. Ne samo da posao ne stoji, već sa timom već proaktivno razmišljamo o budućnosti koja nas očekuje. Hvala devojke!

Ovih dana mi je na pameti  jedan od najboljih filmova Kima Ki Duka – „Proleće, leto, jesen, zima … i proleće ponovo“. Poštovani klijenti i saradnici: „Proleće“ će ponovo doći. Pazite na svoje zaposlene, budite podrška svojim saradnicima, zaista je velika odgovornost na svakom od nas. Krenimo od sebe, kako bismo mogli drugima da pomognemo u ovoj situaciji, a ne da sedimo i čekamo da nam drugi pomognu. Ova situacija se neće brzo promeniti, a tek je počela. Ostati čovek, ostati profesionalan i otvoren za sve ideje i situacije koje dolaze. Da budemo tu jedni za druge.

Možda najvažnija stvar za sada: Ovaj skup karata koji nam je vreme podelilo, isti je za sve – neizvesnost, strah, izazovi. A kroz sve to možemo zajedno.

Autor

Nataša Mirkova

Director Skopje Office

Ima više od 15 godina iskustva u marketingu, koje kombinuje sa svim menadžerskim veštinama koje može da poseduje kako bi kancelarija u Skoplju postala jedna od najmlađih kancelarija sa najvećim potencijalom.

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast za brilijantnim idejama i njihovom realizacijom, pa sve to sjedinjujemo u prelijepo iskustvo.