Usluge / Digitalni marketing

Digitalni marketing odavno više nije nešto novo ali kompanije i dalje imaju problema da razlikuju lažne od pravih strategija. Temelji ove oblasti su dobro utvrđeni, pravila definisana, kanali komunikacije uspostavljeni i efikasnost dokazana. Sve što je potrebno za onlajn uspjeh jeste pravi pristup. A tu mi stupamo na scenu.

Više od inovacije. Neophodnost.

Digitalna strategija

U protekloj deceniji je kreiranje uspješne digitalne strategije postalo ključni proces kada treba maksimalno iskoristiti poslovni potencijal bilo koje kompanije. Kao digitalna agencija sa bogatim iskustvom, možemo da vam pomognemo da kreirate ili prilagodite svoje digitalne poslovne modele. Naša lepeza usluga obuhvata sve od inbound marketinga, preko oglašavanja na društvenim mrežama do digitalne analitike. Jednom riječju – mi utiremo put vašem internet prisustvu.

Marketing društvenih mreža

Društveni mediji su u potpunosti transformisali komunikacijsku scenu. Oni se prilagođavaju svakoj formi sadržaja. Zabava? Uvijek. Vijesti? Nikakav problem. Brendiranje? Apsolutno. Tako je oglašavanje na društvenim mrežama sa pratećim sadržajem postalo dragocjen marketinški alat. Represent Communications može da pomogne vašoj kompaniji da izgradi snažno onlajn prisustvo na platformama svih najvećih društvenih mreža: Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, Twitter, Medium. Naš TXE Content studio pruža kompletnu uslugu – od sveobuhvatne strategije, preko kreiranja raznovrsnog sadržaja, do detaljne digitalne analitike. Drugim riječima, mi vam pomažemo izađete na dobar glas kroz stvaranje ubjedljivog onlajn sadržaja. I to je definitivno nova stvarnost.

SEO (Optimizacija pretraživača)

Jedan mudar čovjek je rekao – korisnik će prije da suzi svoju pretragu nego što će da posjeti drugu stranicu rezultata pretrage. Zbog ove proste činjenice je SEO toliko važan. Naše SEO usluge su smišljene tako da ostvaruju dva cilja: pomjeraju vašu kompaniju ka samom vrhu rezultata pretrage i održavaju je tamo. Naši stručnjaci to ostvaruju kroz kvalitetan veb sadržaj, marljiv razvoj linkova i pažljivo odabrane ključne riječi.

PPC (Plaćanje po kliku)

Kad je riječ o rezultatima pretrage, SEO može da vas smjesti na sam vrh, ali dobro pozicionirana PPC kampanja može da ode i dalje – preko tog vrha. Zahvaljujući detaljnom istraživanju ključnih riječi i idealnom plasiranju oglasa, u mogućnosti smo da obezbijedimo i održavamo broj klikova kojim ćete biti ispred konkurencije.

Web dizajn i razvoj

Informativan i atraktivan vebsajt će uvijek predstavljati lice vaše kompanije. Naši eksperti za veb dizajn i razvoj vode računa o tome da vaš sajt postane jednostavan za pretragu i da privuče pažnju. Nudimo kompletne usluge, uključujući UX i UI dizajn, CMS implementaciju i održavanje sajta. Jednostavno rečeno, možemo da učinimo vaš sajt funkcionalnim, lakim za korišćenje i vizualno privlačnim.

Generisanje lidova

Svakom biznisu je potrebna ona početna iskra koja će vam pomoći da doprete do kupaca i podstaknete početak prodaje. Naš tim je razvio čitav niz uspješnih onlajn tehnika za privlačenje i zadržavanje vaše ciljne grupe. Putem imejl marketinga, društvenih mreža, oglasa i retargetiranja, naš cilj je da zainteresujemo kupce proširivanjem vašeg potencijalnog tržišta do krajnjih granica i dalje od toga.

Influenser marketing

Da, influenser na društvenim mrežama je pravo zanimanje. Ono što je u početku izgledalo kao prolazna moda sada vlada svijetom onlajn marketinga. Jedna nedavna studija je potvrdila da preko 75 odsto kompanija aktivno radi sa influenserima ili planira da to učini. Naš TXE studio vam može pomoći da izaberete pravog influensera za svoju firmu i učvrstite identitet brenda kroz uvjerljiv sadržaj i unaprijed definisano upravljanje zajednicom.

Sa kim?

  • Societe generale
  • CAPITAL PLAZA
  • ACV
  • TCP
  • SAM
  • Vip
  • Jubmes Banka
  • Neoplanta
  • Apatinska pivara
  • Asseco