Blog

TikTok ima prvi nalog sa 100 miliona pratilaca: Tinejdžerku (16) koja pleše

Vijesti - Nov 24, 2020

TikTok je dobio prvi nalog koji je dostigao 100 miliona pratilaca. Riječ je o mladoj plesačici i zvijezdi društvenih mrežaCharli D’Amelio. Ona ima tek 16 godina, ali je prije karijere na društvenim platformama imala veoma uspješan put mlade plesačice. Svoj talenat je samo pretočila u pravljenje videa za različite platforme, ali je najveći uspjeh doživela na TikTok-u.

Ovo je ogroman broj za bilo koju platformu, a naročito za ovu gdje nijedan drugi korisnik nije ni blizu ovog broja. Drugi najpraćeniji profil na TikTok-u od 22. novembra 2020 je Addison Rae, koji trenutno iznosi 69,6 miliona. Zach King je na trećem mjestu sa 52,8 miliona, a svi potom imaju manje od 50 miliona.

Pomenuti profili imaju više pratilaca i od brojnih zvijezda slavnih ličnosti, uključujući Vila Smita, Arianu Grande. Takođe, više nego dvostruko veći broj pratilaca koji prate TikTok-ov zvanični nalog – 48,8 miliona pratilaca.

Iako je ovo dostignuće veliko za D’Ameliu lično, ono je takođe odraz brzog rasta TikTok-a kao platforme. Posebno je interesantna informacija da je mlada plesačica svoj prvi TikTok video postavila u maju 2019. Ovo je, može se reći, rekordan rast jednog profila.

Izvor: Mashable.com

Autor

Represent System

News editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast za brilijantnim idejama i njihovom realizacijom, pa sve to sjedinjujemo u prelijepo iskustvo.