Blog

Za 3 godine Linkedin će pokoriti društvene mreže: Rekordan broj naloga

Vijesti - Jan 17, 2020

Kompanija eMarketer sprovela je istraživanje i došla do fenomenalnih rezultata u korist društvene mreže Linkedin. Naime, njihova prognoza ide u prilog svim korisnicima iz razloga što će ih u budućem periodu biti još više.

Linkedin je do ove godine koristilo 62 miliona ljudi, dok se u 2023. godini očekuje nevjerovatnih 68,8 miliona.

Svi smo upućeni u lakoću upoznavanja i komuniciranja sa predstavnicima različitih firmi i njihovim zaposlenima. Na Linkedinu možete na jednostavan i efikasan način saznati nove vijesti i trendove u poslovnom svijetu u zavisnosti od oblasti koja vas interesuje.

Takođe, na dnevnom nivou se raspisuje veliki broj oglasa za slobodna radna mjesta što predstavlja dobru priliku za zaposlenje.

Besplatna razmjena iskustava je možda najbolji dio korišćenja ove društvene mreže. Do nje ćete doći ukoliko se povežete sa pravim ljudima, što znači da je dovoljno samo da ih “pratite”.

Naime, na osnovu analiza, eMarketer je došao do podataka da će kompanija Linkedin u 2020. godini zaraditi 1,59 milijardu dolara, dok će u 2021. godini zabilježiti rast od 11,2% i zaraditi čak 1,77 milijardi dolara.

Izvor: marketingland.com

Autor

Represent System

News editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast za brilijantnim idejama i njihovom realizacijom, pa sve to sjedinjujemo u prelijepo iskustvo.