Blog

Zajedno je ukusnije: nova Coca-Cola kampanja okuplja porodicu i prijatelje

Vijesti - Mar 18, 2021

Onoga dana kada je svijet stao shvatili smo da su trenuci u krugu najdražih, najdragocjeniji od svega. Naučili smo da uživamo u momentima koji su oduvijek bili tu, ali nam sada prijaju više nego ikada. Zato i ove godine Coca-Cola kroz svoju kampanju „Zajedno je ukusnije“ okuplja porodicu i prijatelje.

– U proteklom periodu smo shvatili koliko su nam važni prijatelji i porodica. Najbolje smo se zabavljali dok smo provodili zajedničke trenutke, međutim ubrzan ritam života nas često udaljava od porodice i prijatelja. Važno je da ne zaboravimo da nas vrijeme provedeno u kuhinji, dok zajedno pripremamo jelo ili uživamo u zajedničkom obroku, zbližava i vraća dobro raspoloženje. Da bismo podijelili obrok, nije nam potreban povod. Zajedničko pripremanje jela ili zajednički obrok su odličan način da započnete ili završite dan, a Coca-Cola je i ove godine tu da podsjeti da se najinteresantnije priče, one koje ostaju i koje se pamte, uvijek čuju za stolom – istakla je Kubra Kilicel, brend menadžerka kompanije Coca-Cola.

Ove godine Coca-Cola nas inspiriše da pokrenemo sva naša čula, probudimo maštu i uživamo u svim čarima gastronomije, ali i po prvi put bira kulinarskog influensera u online takmičenju „Coca-Cola ti donosi ukus slave“. Poziv za takmičenje možete pronaći na Instagram profilu @cocacolasrbija i na web stranici www.coca-cola.rs na kojoj se ujedno nalazi i Pravilnik prvog Coca-Cola online kulinarskog takmičenja sa svim neophodnim informacijama.

Prijavljivanje za Coca-Cola online kulinarsko takmičenje traje do 31.marta i namijenjeno je svim ljubiteljima kuvanja uzrasta od 18 godina, koji imaju želju da podijele svoje kulinarske vještine i drugima učine dan ukusnijim. Žiri čine Miroslava Minja Bogdanovski, autorka bloga Minjina Kuhinjica i Slobodan Stefanović, poznatiji kao Gastro Glumac, koji će odabrati 6 najkreativnijih učesnika koji 7. aprila započinju svoje kulinarsko putovanje kroz razne izazove.

Foto: Promo

– U toku tri nedelje takmičenja, učesnici će dobijati identične zadatke u kojima će moći da iskažu svoje kulinarske vještine i kreativnost pripreme i aranžiranja jela, a najbolje će pored žirija birati i publika putem glasanja. Dvoje najboljih učesnika će svoje kulinarsko umijeće pokazati i uživo pred kamerama u finalnoj nedelji takmičenja, nakon čega će biti proglašen novi Coca-Cola kulinarski influenser kome sleduju vrijedne nagrade – naglasila je Miroslava Minja Bogdanovski, članica žirija takmičenja.

Takođe, Coca-Cola je tradicionalno za svoje potrošače pripremila specijalni program lojalnosti „Kodove čuvaj, vrhunski kuvaj!“ koji traje do isteka zaliha, a najkasnije do 15. aprila. Učestvovanjem u novom Coca-Cola programu lojalnosti možete iskoristi šansu da osvojite neki od proizvoda Coca-Cola kuhinjskog seta. Kodove sa čepa ili otvarača promo pakovanja unesite na sajt www.coca-cola.rs i pretvarajte u poene. Sakupljene poene zamijenite za neki od sjajnih proizvoda iz Coca-Cola kuhinjskog seta, koji će vašu kuhinju učiniti razigranijom dok uživate u pripremi obroka zajedno sa vašom porodicom.

Coca-Cola je već više od pola vijeka dio naših života, važnih porodičnih dešavanja, ali i onih naizgled običnih svakodnevnih obroka. U svijetu u kojem živimo danas, svaki obrok sa porodicom i prijateljima je dragocjen trenutak koji nas zbližava, zato okupite najdraže i uživajte u zajedničkom obroku, jer zajedno je ukusnije.

Autor

Represent System

News editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast za brilijantnim idejama i njihovom realizacijom, pa sve to sjedinjujemo u prelijepo iskustvo.